Proizvodi prema tvojim potrebama

Hidratacija je prvi korak u prevenciji starenja.

Hijaluronska kiselina privlači vodu koja natapa stanice povećavajući im volumen. Tako se zatvaraju mikro pukotine koje se formiraju u površinskom sloju kože kad je koža dehidrirana i posljedično tome izloženija agresivnom djelovanju sunca i hladnoće pa tako i procesu starenja.

VITAMIN C

Dokazano je da vitamin C peterostruko povećava sintezu kolagena. Ako stanicama kože, fibroblastima, koje su zaslužne za stvaranje kolagena, dodamo vitamin C povećat će se sinteza kolagena i koža će biti elastičnija, čvršća i izgledat će mlađe.

Vitamin C pojačava tvorbu lipida barijere kože, ulja važnih za zaštitu kože. Sprječava sintezu melanina te tako prevenira razvoj hiperpigmentacija i diskoloracija na koži.

AKTIVNE KISELINE

Starenjem se proces obnove stanica znatno usporava. Odumrle stanice na površini kože uzrokuju suhoću tena, dehidracijske linije, bore, proširene pore, akne, neujednačen, umoran i siv ten. Eksfolijacijom ubrzavamo staničnu obnovu te omogućavamo mladoj koži da zasja.

Glavne aktivnice koje vrše eksfolijaciju su kiseline, AHA glikolna i mandelična voćna kiselina, PHA ili glukonolakton, BHA tj. salicilna te ceramidi.

Čišćenje lica je prvi i najvažniji korak u svakodnevnoj rutini njege kože.

Čišćenje ne treba biti zahtjevno ali za besprijekoran ten mora biti učinkovito i redovito. Šminku, nečistoće i višak sebuma koji se nakupljaju na koži tijekom dana potrebno je svakodnevno temeljito ukloniti.

Nečista koža izgleda beživotno i umorno te ometa prodiranje aktivnih sastojaka koje nanosimo u kremama i serumima za njegu.

Item added to cart.
0 items - 0,00