KAKO JE NASTAO APRIVE

Iskustva i životne situacije naučile su nas da je od iznimne važnosti sve što unosimo i nanosimo na svoje tijelo. Stoga se trudimo smanjiti sve potencijalne toksine koji prate moderno društvo. Isti pristup primjenjujemo i na našu kozmetičku liniju. Prevalili smo dug put kako bismo kreirali proizvode koji će istovremeno biti i učinkoviti i čisti za kožu. 

UČINKOVITA

Koristimo najviše postotke, klinički dokazano djelotvornih aktivnih sastojaka, malih i velikih molekularnih razina, formuliranih u adekvatnom pH okruženju, koje koža može prepoznati, apsorbirati i polučiti vidljiv, dugoročan rezultat.

ČISTA

Naši proizvodi NE sadrže potencijalno štetne sastojke za zdravlje kože.

UČINKOVITA, ČISTA, KOZMECEUTIČKA LINIJA ZA NJEGU KOŽE…

Kozmeceutiku zovemo i funkcionalnom kozmetikom zbog njenog svojstva da djeluje na strukturne promjene u koži. Glavna razlika između komercijalnih kozmetičkih proizvoda i kozmeceutike, odnosi se na sastav i koncentraciju aktivnih sastojaka. Kozmeceutici sadrže mnogo više aktivnih sastojaka u mnogo većim koncentracijama.

Aktivni sastojci koji se koriste u Aprive proizvodima djeluju na površinskoj, ali i u dubljim slojevima kože, kako bi potaknuli prirodne procese obnove i revitalizacije kože. Aprive koristi biološki aktivne sastojke koji imaju dokazano kliničko djelovanje, na znanstveno dokazanim razinama.

Obzirom da aktivni sastojci mogu prodrijeti u dublje razine kože, time imaju i sposobnost produciranja vidljivih promjena na koži i isporuke dugoročnih rezultata.

prednosti korištenja aprive proizvoda

Najviše koristi od Aprive proizvoda imati će zahtjevna, problematična koža, s vidljivim znakovima starenja (bore i dehidracijske linije), koža s pigmentacijskim promjenama, dehidrirana koža, koža narušenog tona i teksture, nečista koža (akne, komedoni, miteseri) te umorna koža, bez sjaja.

No, koža ne treba biti problematična da biste koristili Aprive kozmetiku, već ako želite zadržati mladenačku, sjajnu kožu što duže, dovoljan je razlog za korištenje. Od aktivnih sastojaka, klinički dokazano djelotvornih, Aprive koristi: peptide, hijaluronsku kiselinu, ceramide, glikolnu, mandeličnu, mliječnu, salicilnu kiselina, nijacinamid, vitamine C, E, Alantonin, bisabolol, aloe veru, sladić, zeleni čaj, brojne druge biljne ekstrakte te aktivne tvari.

Aprive proizvodi ne sadržavaju sastojke koji potencijalno mogu štetiti zdravlju kože, te su formulirani BEZ: silikona, parabena, sintetskih mirisa, boja, denaturiranog alkohola, mineralnih ulja, sulfata, ftalata, formaldehida, GMO, PEGs, TEA i DEA, bez sastojaka životinjskog porijekla i nisu testirani na životinjama.

Press

Aprive proizvodi su gostovali u medijima. Saznajte što drugi misle o nama.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kn