KAKO JE NASTAO APRIVE

Iskustva i životne situacije naučile su nas da je iznimno važno sve što unosimo i nanosimo na svoje tijelo. Stoga se trudimo smanjiti sve potencijalne toksine koji prate moderno društvo. Isti pristup primjenjujemo i na našu kozmetičku liniju. Prevalili smo dug put kako bismo kreirali proizvode koji će istodobno biti i učinkoviti i čisti za kožu. 

SPOZNAJ.

SVOJU. kožu.

Prelistaj Aprive katalog proizvoda i otkrij najbolje proizvode za rutinu njege vaše kože.

UČINKOVITA

Primjenjujemo najviše postotke klinički dokazano djelotvornih aktivnih sastojaka, malih i velikih molekularnih razina, formuliranih u odgovarajućem pH okruženju, koje koža može prepoznati i apsorbirati te se tako postiže vidljiv i dugoročan rezultat.

ČISTA

Naši proizvodi NE sadržavaju potencijalno štetne sastojke za zdravlje kože.

UČINKOVITA, ČISTA, KOZMECEUTIČKA LINIJA ZA NJEGU KOŽE…

Kozmeceutiku zovemo i funkcionalnom kozmetikom zbog njezina svojstva da djeluje na strukturne promjene u koži. Glavna razlika između komercijalnih kozmetičkih proizvoda i kozmeceutike, odnosi se na sastav i koncentraciju aktivnih sastojaka. Kozmeceutici sadržavaju mnogo više aktivnih sastojaka u mnogo većim koncentracijama.

Aktivni sastojci koji se upotrebljavaju u Aprive proizvodima djeluju na površinskoj, ali i u dubljim slojevima kože, kako bi potaknuli prirodne procese obnove i revitalizacije kože. Aprive primjenjuje biološki aktivne sastojke koji imaju dokazano kliničko djelovanje, na znanstveno dokazanim razinama.

Budući da aktivni sastojci mogu prodrijeti u dublje slojeve kože, imaju i sposobnost stvaranja vidljivih promjena na koži te postizanja dugoročnih rezultata.

prednosti korištenja aprive proizvoda

Najviše koristi od Aprive proizvoda imat će zahtjevna, problematična koža s vidljivim znakovima starenja (bore i dehidracijske linije), koža s pigmentacijskim promjenama, dehidrirana koža, koža narušena tona i teksture, nečista koža (akne, komedoni, miteseri) te umorna koža bez sjaja.

No,ne morate imati problematičnu kožu da biste koristili Aprive kozmetiku. Želite li zadržati mladenačku, sjajnu kožu što dulje, to je dovoljan razlog za korištenje. Od aktivnih, klinički dokazano djelotvornih sastojaka, Aprive primjenjuje: peptide, hijaluronsku kiselinu, ceramide, glikolnu, mandeličnu, mliječnu i salicilnu kiselinu, nijacinamid, vitamine C i E, alantonin, bisabolol, aloe veru, sladić, zeleni čaj, mnoge druge biljne ekstrakte te aktivne tvari.

Aprive proizvodi ne sadržavaju sastojke koji potencijalno mogu štetiti zdravlju kože te su formulirani BEZ silikona, parabena, sintetskih mirisa, boja, denaturiranog alkohola, mineralnih ulja, sulfata, ftalata, formaldehida, GMO-a, PEGs, TEA i DEA, bez sastojaka životinjskog podrijetla i nisu testirani na životinjama.

Press

Aprive proizvodi su gostovali u medijima. Saznajte što drugi misle o nama.

Item added to cart.
0 items - 0,00