POLITIKA PRIVATNOSTI

Vašim osobnim podacima koje zaprimimo tijekom korištenja Aprive Cosmetics internet prodavaonice smatraju se Vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje LIAGO obrt sazna tijekom Vašeg korištenja Aprive cosmetics internet prodavaonice. LIAGO obrt će Vaše osobne podatke čuvati u tajnosti te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

Slanje upita

Kako bi poslao upit na ovim internet stranicama, korisnik popunjava registracijski upitnik. Tijekom popunjavanja od korisnika se traže kontakt informacije (poput imena i e-mail adrese, adrese stanovanja, broja telefona). Ove se informacije koriste kako bi se stupilo u kontakt s korisnikom prilikom odgovaranja na pitanja postavljenih na našim internet stranicama.

Log datoteke

IP adrese koristimo kako bismo analizirali trendove, održavali internet stranice, pratili kretanje korisnika i sakupili šire demografske podatke. IP adrese nisu vezane uz bilo kakve osobne podatke uz pomoć kojih je moguća identifikacija pojedinca.

Sigurnost

Ove internet stranice poduzimaju sve mjere kako bi zaštitile podatke o korisniku. Unošenje povjerljivih podataka putem ovih internet stranica zaštićeno je on-line i off-line. Ako se u našem formularu za registraciju od korisnika zahtijevaju povjerljivi podaci (poput osobnih podataka) ti su podaci šifrirani i zaštićeni sigurnosnim protokolom (SSL). Tijekom boravka na zaštićenoj stranici ikona lokota na dnu internet pretraživača poput Safari-a, Google Chrom-a, Firefox-a ili drugih internet browsera je zaključana, za razliku od otključane ili otvorene ikone prilikom uobičajenog pretraživanja naših stranica. Osim korištenja SSL šifriranja kako bismo zaštitili podatke o korisnicima na internetu, činimo sve što je u našoj mogućnosti kako bismo iste podatke zaštitili i off-line. Pristup svim podacima o našim korisnicima, ne samo gore spomenutim povjerljivim podacima, je ograničen. Pristup povjerljivim podacima imaju samo zaposlenici kojima su isti potrebni kako bi obavili određenu uslugu.

Kako upotrebljavamo kolačiće

Kolačić je mala datoteka koja zahtjeva dozvolu da bi bila pohranjena na Vaš uređaj. Kada prihvatite, datoteka je dodana na Vaše računalo i ona pomaže u analizi internet prometa ili omogućava internet mjestu prepoznati Vas. Kolačići omogućavaju internet aplikaciji da Vas prepoznaju kao pojedinca. Internet aplikacija može prilagoditi svoje djelovanje Vašim potrebama, što volite i ne volite prikupljajući i pohranjujući informacije o Vašim izborima.

Koristimo kolačiće za praćenje koje su stranice bile korištene. Ti podaci nam pomažu analizirati internet promet naših stranica i unaprijediti ih, kako bi bolje zadovoljili potrebe korisnika. Te informacije se koriste samo u statističke svrhe i tada se uklanjaju sa sustava.

Općenito, kolačići nam pomažu osigurati Vam bolje internet stranice omogućujući nam praćenje koje stranice su Vam korisne, a koje ne. Kolačići nam ni na koji način ne omogućavaju pristup Vašem računalu ili bilo kojim informacijama o Vama, osim onih koje ste odabrali podijeliti s nama. Možete izabrati želite li ili ne dozvoliti upotrebu kolačića. Većina internet preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali Vi obično možete prilagoditi Vaš internet preglednik da ne dozvoli korištenje kolačića, ako tako želite. Onemogućavanje kolačića može Vam onemogućiti neke prednosti i mogućnosti ovih stranica.

Poveznice na druga internet mjesta

Ove internet stranice mogu sadržavati poveznice na druga internet odredišta. Međutim, jednom kad koristeći poveznice napustite naše internet mjesto znajte da mi nemamo nikakvu kontrolu nad drugim internet odredištima, zato ne možemo biti odgovorni za zaštitu privatnosti i bilo kojih informacija koje dajete prilikom posjeta takvom mjestu i ta mjesta nisu pokrivena ovom izjavom o zaštiti privatnosti. Morate pristupiti s oprezom na izjavu o privatnosti primjenjivu na internet mjesto koje posjećujete.

Google

Zajedno s dobavljačima (trećom stranom), kao što je Google, koristimo kolačiće te strane (kao što su Google Analytics kolačići) kako bi se sastavili podaci o korisnikovoj interakciji s funkcijama usluga na našim web stranicama.

Zaštita od SPAM-a

Zakon o zaštiti osobnih podataka i Zakon o elektroničkim komunikacijama su zakoni koji određuju pravila za komercijalnu e-poštu, uspostavljaju zahtjeve za komercijalne poruke, daje primatelju pravo da zaustavi primanje takvih e-mailova i navode teške kazne za prekršaje. Mi prikupljamo Vašu e-mail adresu radi:

  • slanja informacija, odgovora na upite i/ili bilo kakve zahtjeve ili pitanja,
  • procesa narudžbe i slanje informacija i ažuriranja koje se odnose na narudžbu,
  • promocije putem e-mail liste ili za buduće slanje e-maila našim korisnicima nakon sto je izvršena prvotna transakcija.

U skladu sa zakonskim propisima pristajemo na sljedeće:

  • nećemo koristiti lažne ili obmanjujuće teme ili e-mail adrese
  • ispoštovati ćemo brzo zahtjeve za ne-uključivanje/odjavu
  • dopustiti ćemo korisnicima odjavu pomoću linka na dnu svakog e-maila

Ako se u bilo koje vrijeme želite odjaviti od primanja budućih e-mail-ova, slijedite upute na dnu svakog e-maila, a mi ćemo vas odmah ukloniti iz korespondencija.

Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti koristeći:

E-mail: info@aprive-cosmetics.com

Item added to cart.
0 items - 0,00