PRIRODNA KOZMETIKA I KOZMECEUTIKA

Odgovor na pitanje zašto kozmeceutika nije prirodna kozmetika

Proizvodi kozmeceutike ne svrstavaju se u prirodne ili organske proizvode. Njihov glavni fokus je rezultat te uporabom aktivnih sastojaka za njegu kože prvenstveno žele ostvariti brz, vidljiv i pozitivan rezultat na koži.

Međutim, neki kozmeceutici nastupaju kao spoj znanosti i prirode pa sadrže više prirodnih sastojaka od drugih. Kombiniraju sintetsko medicinsko znanje s visoko aktivnim prirodnim sastojcima kao što su AHA, retinol i antioksidansi, peptidi

Treći, u čiju kategoriju spada Aprive kozmeceutika, žele postići brz, vidljiv rezultat, iskoristiti prednosti znanosti i prirode u sinergiji, ali i pažljivo birati sastojke, te formulirati proizvode bez silikona, parabena, sintetskih mirisa, boja, denaturiranog alkohola, mineralnih ulja, sulfata, ftalata, formaldehida, GMO, PEGs, TEA i DEA, bez sastojaka životinjskog porijekla i NE testirati proizvode na životinjama.

Strogo pazimo što ide na kožu, koristimo vrhunske sastojke koje smo testirali u laboratorijima i koji za razliku od mnogih tzv. prirodnih ili organskih proizvoda polučuju odličan i očekivan rezultat.

Item added to cart.
0 items - 0,00